3d-koraci-do-uspjeha-2014Besplatni e-mjesečnik KORACI DO USPJEHA

Osigurajte si svoju mjesečnu dozu inspiracije i motivacije!

Besplatni e-mjesečnik KORACI DO USPJEHA je s više od 4.900 naručitelja među najčitanijim e-publikacijama s područja osobne i duhovne rasti te inspiracije u Sloveniji, a od sada imate mogućnost čitati najnovije brojeve i na hrvatskom jeziku.

Postanite i vi naručitelj i na taj način osigurajte svoju svakodnevnu motivaciju i nadahnuće.

PAŽNJA! Naručitelji e-mjesečnika KORACI DO USPJEHA dobiju pored obavještajna o najnovijem broju e-mjesečnika i DAROVE u obliku elektronskih knjiga na hrvatskom i engleskom jeziku.

NARUČITE SE NA BESPLATNI E-MJESEČNIK!

Sve što je potrebno je, da ispunite obrazac na desnoj strani web stranice. Upišite svoje ime i e-mail i kliknite na Prijavljujem se!

 

VAŽNO! Pošto upišete svoj e-mail u obrazac i kliknete na Prijavljujem se, primit ćete e-poštu za potvrđivanje upisa u bazu naručitelja

 

E-KNJIGA BROJ 1

Robert Goreta: PORUKA ZLATNE RIBICE
Broj stranica: 10
Format e-knjige: .pdf (Adobe Acrobat Reader)

E-KNJIGA BROJ 2

Robert Goreta: DIJAMANTNO ZRNJE
Broj stranica: 25
Format e-knjige: .pdf (Adobe Acrobat Reader)

3d-kako-traziti-posao-130

E-KNJIGA BROJ 3

Robert Goreta: KAKO KREATIVNO TRAŽITI POSAO?
Broj stranica: 44
Format e-knjige: .pdf (Adobe Acrobat Reader)

E-KNJIGA BROJ 4

Joe Vitale: THE GREATEST MONEY-MAKING SECRET IN HISTORY!
Broj stranica: 111
Format e-knjige: .pdf (Adobe Acrobat Reader)

naslovnica_clear_limiting_beliefs_3d

E-KNJIGA BROJ 5

Amanda Goldston: CLEAR LIMITING BELIEFS
Broj stranica: 25
Format e-knjige: .pdf (Adobe Acrobat Reader)

Kako mogu dobiti najnoviji broj e-mjesečnika i bonuse – darove?

Postanite i vi naručitelj i na taj način osigurajte dostup do najnovijeg broja e-mjesečnika. Možda ćete baš tom izdanju broju naći članak, koji već dugo tražite i koji će vas nadahnuti.

Naručitelj možete postati tako, da svoje ime i e-mail upišete u obrazac lijevo i kliknete na prijavljujem se!. Nakon potvrđivanja vašeg upisa dobit ćete e-mail s poveznicom, odakle možete prenijeti e-knjige u svoje računalo.

POZOR! U slučaju, da niste dobili e-maila za potvrdu upisa, vjerojatno ste upisali pogrešan e-mail naslov i u tom slučaju, molimo vas, da ga upišete ponovno – točan svakako!

KAKO DOĐEM DO ARHIVA SVIH IZDANIH BROJEVA E-MJESEČNIKA?
Kliknite ovdje i doći ćete do ARHIVA e-mjesečnika Koraci do uspjeha!

Zanimljivi sadržaji u e-mjesečniku

Članke u e-mjesečniku piše Robert Goreta sa suradnicima. U svim dosadašnjim mjesečnicima možete pročitati savjete s vrlo različitih područja. Nabrojit ćemo vam samo neke:

  • OSOBNI I DUHOVNI RAST,
  • MOTIVACIJA,
  • POZITIVNO RAZMIŠLJANJE,
  • MEĐUSOBNI ODNOSI,
  • KOMUNIKACIJA,
  • RETORIKA,
  • LJUBAV,
  • USPJEŠNA PRODAJA

Tu se nalaze i MUDRE MISLI I ŠALE, koje uljepšaju svakidašnjicu. U e-mjesečniku su između ostalog i korisni savjeti za poboljšanje vašeg zdravlja.

Tijelo, um, duh su jedno, jer djeluju u uzajamnoj međusobnoj povezanosti. Ako između tijela, uma i duha ne postoje usklađenost i harmonija, dolazi do različitih zdravstvenih tegoba, koje se mnogo puta mogu popraviti čak i sa zdravim i pozitivnim razmišljanjem.

Da li znate, da je više od 90% suvremenih bolesti psihosomatskog izvora? Nisu uzalud govorili već u davna vremena: ZDRAV U ZDRAVOM TIJELU! Učinite nešto za sebe i još danas naručite e-mjesečnik KORACI DO USPJEHA.

Budete li članke s pozornošću čitali i savjete prenosili u vaš život, oni će vam pomoći u vašem osobnom razvoju, u odnosima s partnerom, kao i u vašem poslu s poslovnim partnerima. S uporabom savjeta ćete uštedjeti mnogo novaca i vremena, poboljšati vašu osobnost, komunikaciju, postat ćete oduševljeni životom i povećati učinkovitost na različitim područjima vašeg života.