e-tecaj-korak-naprijed-3d-700

Besplatne e-novosti OSOBNI RAST

Osiguraj si svoju mjesečnu dozu inspiracije i motivacije!

Besplatne e-novosti OSOBNI RAST su u Sloveniji sa više od 4.900 naručitelja među najčitanijim e-publikacijama s područja osobnog i duhovnog rasta i motivacije. Postani i ti naručitelj i tako si osiguraj svakodnevnu motivaciju i inspiraciju.

POZOR! Naručitelji na e-novosti OSOBNI RAST uz obavještavanja o objavljivanju najnovijih objava dobiju i BROJNE POKLONE u obliku elektronskih knjiga. A to još nije sve! Svaki naručitelj na e-novosti OSOBNI RAST prima i poseban POKLON – 4-tjedni e-tečaj KORAK NAPRIJED kojeg vrijednost je 39,00 € – za tebe BESPLATNO jer si naručio e-novosti!

Zanima li te kakav je besplatni 4-tjedni tečaj? Postani naručitelj – upiši svoje podatke u obrazac na desnoj strani.

VAŽNO! Nakon upisa e-naslova u obrazac, klikni na Prijavljujem se! i dobit ćeš e-poruku za potvrđivanje upisa u bazu.

Kada na blogu bude objavljen novi članak, obavijestit ćemo preko e-pošte. Postani i ti naručitelj i tako si osiguraj aktualno informiranje o novostima. Možda ćeš upravo ti u najnovijoj objavi naći informaciju koju već dugo tražiš i koja će te nadahnuti.

Budeš li objave na blogu pažljivo čitao i savjete prenio i u svoj život, sigurno će ti pomoći u tvom osobnom razvoju, u odnosima s partnerom i u tvom poslu s poslovnim partnerima.

S primjenom savjeta uštedit ćeš puno vremena i novaca, poboljšati samopoštovanje, komunikaciju, postat ćeš oduševljen životom i povećati radnu učinkovitost.

Ovih pet e-knjiga dobit ćeš odmah nakon potvrđivanja prijave na e-novosti OSOBNI RAST:

E-KNJIGA BROJ 1

Robert Goreta: PORUKA ZLATNE RIBICE
Broj stranica: 10
Format e-knjige: .pdf (Adobe Acrobat Reader)

E-KNJIGA BROJ 2

Robert Goreta: DIJAMANTNO ZRNJE
Broj stranica: 25
Format e-knjige: .pdf (Adobe Acrobat Reader)

3d-kako-traziti-posao-130

E-KNJIGA BROJ 3

Robert Goreta: KAKO KREATIVNO TRAŽITI POSAO?
Broj stranica: 44
Format e-knjige: .pdf (Adobe Acrobat Reader)

E-KNJIGA BROJ 4

Joe Vitale: THE GREATEST MONEY-MAKING SECRET IN HISTORY!
Broj stranica: 111
Format e-knjige: .pdf (Adobe Acrobat Reader)

naslovnica_clear_limiting_beliefs_3d

E-KNJIGA BROJ 5

Amanda Goldston: CLEAR LIMITING BELIEFS
Broj stranica: 25
Format e-knjige: .pdf (Adobe Acrobat Reader)

PRAVNA OBAVIJEST (više o tome pročitaj ovdje)

Svojom potvrdom prihvaćaš da ćeš redovito primati e-novosti s informacijama o našim proizvodima i uslugama, obavijesti o akcijama oglašavanja, zanimljive vijesti o našim aktivnostima i obavijesti o novim objavama na internetskoj stranici i blogu.

S prijavom na e-novosti prihvaćaš da analiziramo tvoje podatke o kupovnom i korisničkom ponašanju (na primjer: korištenje kupona, kupovine, čitanje članaka). Tu evidentiramo kada čitaš naše e-novosti i koje linkove u njima klikaš i na osnovu toga pretpostavljamo kakvi su tvoji osobni interesi.

Pravna podloga za to je tvoje prihvaćanje po slovu a prve alineje 6. članka SUVP.

Tvoji podaci se pohranjuju za vrijeme odnosa s tobom kao kupcem. Svoju prijavu na slanje e-novosti možeš bilo kada prekinuti i odjaviti se. Odjavu možeš učiniti klikom na link koji se nalazi u svakoj e-poruci ili tako da pošalješ poruku na robert@osobni-rast.com.

KAKO DOĆI DO BESPLATNOG E-TEČAJA „KORAK NAPRIJED“ I BONUSA – POKLONA?

Naručitelj možeš postati tako da svoje ime i e-naslov upišeš u obrazac desno i klikneš na Prijavljujem se!. Nakon potvrde tvog upisa dobit ćeš e-poruku s linkom odakle možeš e-knjige prenijeti na svoje računalo u vrijeme kada ćeš e-tečaj KORAK NAPRIJED dobivati slijedeća četiri tjedna na svoj e-naslov.

POZOR! U primjeru da ne dobiješ e-poruku za potvrđivanje upisa, postoji vjerojatnost da je ta poruka odlutala među promocije i nepoželjnu e-poštu i preporučamo da provjeriš i tamo. U primjeru da ni nije ni tamo, vjerojatno si pogrešno napisao svoj e- naslov. U tom primjeru molimo te da ga ponovo upišeš – pravilnog, naravno!