Internetska stranica www.osobni-rast.com je vlasništvo poduzeća OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p. Vlasnik internetske stranice se obavezuje za poštovanje vaših prava do privatnosti i poštivanja postojećeg zakonodavstva koje uređuje područje privatnosti i čuvanja osobnih podataka.

S uporabom internetske stranice posjetitelj potvrđuje, da je pročitao IZJAVU O PRIVATNOSTI I ČUVANJU PODATAKA i da se snom slaže. Time što posjetitelj upotrebljava internetsku stranicu www.osobni-rast.com, daje i suglasnost u vezi skupljanja i uporabe osobnih podataka kao što je napisano u nastavku. U koliko se posjetitelj ne slaže sa skupljanjem i uporabom osobnih podataka, tada ne upisuje svojih osobnih podataka na internetskoj stranici www.osobni-rast.com kao što je opisano u nastavku.

Posjećivanje web-stranice

Uz svako posjećivanje web-stranice www.osobni-rast.com na serveru se automatsko pohranjuju datoteke servera (na primjer IP broj – broj koji identificira svako računalo ili drugu napravu na webu).

Zašto? Svjetski internet djeluje tako da se na serveru, gdje gostuje određena internetna stranica, bilježe određeni podaci o posjeti internetne stranice kao što su IP broj, verzija preglednika, vrijeme posjeta i slično. Poduzeće OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p. na ovaj način skupljenih podataka ne obrađuje i ne povezuje ih s drugim podacima.

Koliko dugo? Dnevničke datoteke servera pohranjuju se 3 mjeseca i nakon toga se brišu.

Naručivanje e-mjesečnika Koraci do uspjeha

Kod naručivanja na besplatni e-mjesečnik Koraci do uspjeha se uz IP broja pohranjuju i vaše ime i vaš naslov elektronske pošte koje upisujete na web-obrazac.

Zašto? Poduzeće OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p. te podatke obrađuje isključivo za namjene obavještavanja o novostima.

Koliko dugo? Podaci o vašem imenu i elektronskoj pošti pohranjuju se dokle god se ne odjavite od djelatnosti obavještavanja po e-pošti. Od primanja naših e-novosti možete se odjaviti bilo kada i to tako da u primljenoj e-poruci kliknete na označenu poveznicu.

Poduzeće OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p. će u skladu sa zakonskim obavezama:

  • Skupljati, uređivati i posredovati osobne podatke posjetitelja internetske stranice samo s njegovom dozvolom.
  • Skupljati samo podatke koji su u skladu s namjenom zbog koje se skupljaju.
  • Obrađivati posjetiteljeve osobne podatke na način, sukladan s početnom namjerom skupljanja podataka ili na način kako je dozvolio sam posjetitelj kada se upisao.
  • Upotrebljavat će posjetiteljeve osobne podatke isključivo za namjenu neposrednog marketinga i za obavještavanje o novostima, ugodnostima i akcijama koje će pripremiti poduzeće OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p.
  • Osigurati će prikladnu zaštitu osobnih podataka kako ne bi bili dostupni trećoj osobi.

Poduzeće OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p. skuplja samo one podatke koje je posjetitelj internetske stranice svjesno i dragovoljno posredovao s upisom na www.osobni-rast.com, kao na primjer podatke koje se navodi uz prijavu na besplatni e-mjesečnik Koraci do uspjeha, uz prijavu na obrazovanje ili prilikom kupovini knjiga i e-knjiga.

Svi osobni i drugi podaci koje posjetitelj posreduje prilikom narudžbe proizvoda ili usluga, uključujući s sadržaj naručenog, bit će čuvani u skladu s propisima koji uređuje čuvanje osobnih podataka. Obavezujemo se da ćemo od vas tražiti samo one podatke koji su obavezni i nužni za ispunjavanje vaših narudžbi.

Internetska stranica www.osobni-rast.com sadrži i poveznice do internetskih stranica kojima ne upravlja poduzeće OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p. Te poveznice su dodatna usluga na internetskoj stranici www.osobni-rast.com i poduzeće OSEBNA RAST, Robert Goreta, s. p. nije odgovorno za njihov sadržaj, zaštitu ili njihov način zaštite privatnosti. Preporučamo da u takvom primjeru posjetitelj pogleda način zaštite privatnosti koji je objavljen na stranicama koje posjećuje.

Poduzeće OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p. upotrebljava zaštitne akcije za čuvanje osobnih podataka od neovlaštenog pokazivanja, zlouporabe ili promjene, kao što je to uobičajeno za sve stranice, povezane s internetom. Na žalost, posjetitelju internetske stranice ne možemo potpuno zajamčiti čuvanje podataka koje posjetitelj posreduje preko interneta i ne odgovaramo za kršenje sigurnosti podataka koje ne možemo prepriječiti razumnim koracima.

Poduzeće OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p. može vaše osobne podatke proslijediti i trećim osobama koje za internetsku stanicu www.osobni-rast.com izvršavaju potporne usluge. Treće osobe te podatke upotrebljavaju samo u primjeru ako je to potrebno za izvođenje usluga u našem imenu koje ćemo naručiti ili ih moraju čuvati kao strogo tajne.

Poduzeće OSEBNA RAST, Robert Goreta s.p. pridržava se prava da bilo kada bez prethodnog obavještenja promjeni pravila objavom novih i popravljenih pravila na internetskoj stranici www.osobni-rast.com. Ako dođe do promjene pravila ili bilo koje izjave o sigurnosti privatnosti, promjene će se odnositi samo na osobne podatke koje ćemo skupljati nakon promjene pravila.

DODATNA OBJAŠNJENJA

Ako imate pitanja, probleme ili napomene u vezi s našom politikom privatnosti, možete nam to poručiti na robert@osobni-rast.com.