Predavanje PROMIJENI UVJERENJE, PROMIJENI ŽIVLJENJE
Otkrijte ključ do vaše podsvjesne riznice.

KAKO ĆE VAM PREDAVANJE KORISTITI? ŠTO ĆETE NAUČITI NOVO? 

Svi poznajemo moć misli. Premalo je da za promjenu u životu, promijenimo samo svoje misli. Potrebno je da promijenimo i svoja uvjerenja. Ona se nalaze u našoj podsvijesti koja je beskonačna, velika sila. Naša podsvijest djeluje bolje nego najsuvremenije računalo. Nam u svijetu još računala koje bi se bar približilo sposobnostima djelovanja naše podsvijesti.

Naša podsvijest je skrivena moć unutar nas koja spava i čeka da bude upotrijebljena. Istovremeno, to je naš izvor energije koja je jača od električne struje i nikada ne počiva i uvijek radi u naše najviše dobro čak i tada kada spavamo ili počivamo. Naša podsvjesna uvjerenja su primarni generator situacija i ljudi koji dolaze na naš put i sastavljaju mozaik našeg života.

Zato je vrlo važno što sve „stavljamo“ u podsvijest, kao na primjer:

  • Kakvi je naš pogled na nas same, na odnose, život i svijet?
  • Vidimo li se kao dio ljubaznog svemira ili kao pojedinca koji je odvojen od cjeline i drugih ljudi?
  • Osjećamo samoga sebe kao tvorca svoje stvarnosti ili pak suprotno – kao žrtvu “slučajne” igre života?

Često nam se događa da se trudimo i trudimo, a svejedno smo neuspješni u nekim stvarima. Naravno, tada smo puni tuge, ljutnje i očaja i s pravom se pitamo zašto nam se to događa jer smo ipak dali sve od sebe. Istina je da smo dali sve od sebe na svjesnom nivou, a što će nam to kada na nesvjesnom nivou negiramo sve svoje svjesne napore.

Takvih je primjera bezbroj i bez obzira na svoje napore, volju, uloženu energiju i trud još se uvijek vrtimo u krug bez ikakvog pokreta na bolje. Nađemo sto i jedan izgovor zašto nam neke stvari nisu uspjele i ne gledamo kavu podsvjesnu vibraciju (osobni magnetizam) pružamo i što se na tu vibraciju “lijepi”.

Vježbe, pristupi, postupci i različite tehnike koje ćemo izvoditi na predavanju, usmjerene su u samo jedan cilj – da bi učesnici pomoću njih promijenili svoja podsvjesna uvjerenja i strahove i počeli raditi u smjeru povjerenja, radosti i ljubavi.

Na predavanju ćete između ostalog saznati:

  • Kako i s kakvom “brzinom” djeluju svijest i podsvijest?
  • Kada je najbolje vrijeme za reprogramiranje podsvijesti? 
  • Kako možemo svaki dan upotrijebiti tehniku čiste svijesti?
  • Kako preobrazimo svoje strahove i promijenimo uvjerenja?
  • Kako nam kod promjene uvjerenja pomaže generator namjere?
  • Gdje se na našem tijelu nalazi točka “vrata u podsvijest”?
  • Kako podsvijesti postavljamo prava pitanja koja rješavaju situaciju?

Predavanje je namijenjeno tome da svaki učesnik prepoznaje i oblikuje svoju unutarnju moć. Svako od nas je veliki stvaralac života i bez obzira na različite “okolnosti” koje nas energetski “siromaše”, svejedno možemo postati veseli, radosni, uspješni i sretni. Ključ do __________ (sami upišite što želite) imamo uvijek u svojim rukama.

ŠTO KAŽU ODUŠEVLJENI UČESNICI PREDAVANJA?

“Predavanje se odvijalo u opuštenoj, zabavnoj atmosferi. Robert nam je pokazao različite tehnike opuštanja i načine koko promijeniti svoja uvjerenja. S nama je podijelio mnogo korisnih informacija. Podsjetio nas je na stvari koje smo sigurno već negdje čuli, a od njih se udaljili zbog brzog životnog tempa. Robert nam sa svojom jednostavnom ličnošću može biti uzor i dokaz da možemo mnogo toga u životu učiniti – ako tako odlučimo. Ipak smo mi oni koji moraju odlučiti, nešto pokrenuti i nešto promijeniti. Jednostavna istina je da moramo čak u WC sami kada je to potrebno. Robert, najljepša hvala za divno predavanje.” – Veronika Krevh

“Predavanjem Promjeni uvjerenje, promjeni život bila sam jako zadovoljna. Skoro mi se činilo prekratko jer bi slušala još i još. Hvala ti, Roberte za novu spoznaju i kako si mi pomogao da pobijedim probleme koji me muče. Bila je divna večer u društvu čovjeka koji radi srcem i prenosi svoje znanje drugima. Doći ću još jer si me uvjerio svojom pozitivnom energijom i snagom srca.”– Marijana P.

Važno! OBAVEZNA OPREMA na predavanju jesu blok i olovka, koje donesite sa sobom jer ćemo izvoditi i praktične vježbe.

KADA?

Subota, 23. 11. 2013, od 18.00 do 20.00 sati

Predavanje vodi Robert Goreta.

GDJE?

WEGLOW CENTAR, Zagrebački Velesajam, Paviljon 14A, Zagreb

CIJENA PREDAVANJA

Cijena predavanja (traje 2 sata) je 200 HRK. Svaki učesnik dobije i POKLON – e-knjigu Roberta Goreta USPJEH SRCA i posebno iznenađenje.

VAŽNO! Na predavanje je OBAVEZNA prijava putem SMS poruke na telefon +386 51 605 717 ili tako, da nam pišete na e-mail: robert@osobni-rast.com ili kliknite ovdje i se prijavite putem obrazaca za prijavu na predavanje.

O PREDAVATELJU

Robert Goreta je predavatelj, tražitelj duhovnih i životnih istina, pisac i autor knjiga za osobni i duhovni rast. Vodi različita obrazovanja za osobni rast, retoriku, komunikaciju, međusobne odnose i motivaciju.