Tko stvara?

Tko stvara?

· Dužina čitanja: 1 minute
Jesi li uvjeren da nije plesač onaj tko stvara glazbu na koju pleše? Nije li kapitalist onaj tko izgradi svoj imperij još prije nego li zaradi novac? Nije li slikar onaj tko stvara planine koje vidi?
Bilo što želiš neka prvo postoji u tvome umu. Zamisli svaku sitnicu i njenu namjenu, zidovi neka budu istiniti, dvorane neka imaju širinu, novac u tvojoj ruci težinu. I onda će se dogoditi sve što je potrebno da to dođe k tebi.

– The Universe (www.tut.com)

U e-mjesečniku za rujan 2016 pisao sam o tome kako počinje svaki projekt. Ako ovaj članak još nisi pročitao onda naruči besplatni e-mjesečnik i pročitaj. U njemu ćeš sigurno naći poticaj da i ti počneš stvarati.

Ideje koje dobivaš, dar su svemira zato nemoj nikada odgađati već odmah stupi u akciju i započni s ostvarivanjem. Zvuči kao paradoks, ali je iznimno važno: Sjeti se da je sve energija i zato svoje ideje nemoj energetski silovati i nemoj previše navaljivati jer sve ima svoje “pravo” vrijeme za manifestaciju. Znači ukratko – stupi u akciju, a istovremeno nemoj previše navaljivati da se određena stvar mora obistiniti upravo sada.

Uvjeren sam da će ti Svemir obilno pomagati na ovom putu manifestacije. 🙂

Podjeli dalje ...