Zdravlje

Važno je, da se uzemljimo

U ovim vremenima kada se od 21. 12. 2012 i od 6. 1. 2013 mijenjanju frekvencije na planeti Zemlji, važno je znati kako se uzemljiti i na taj način pripremiti svoje fizičko tijelo do promjene u vibraciji.

O tome piše i Barbara Marciniak u svojoj knjizi DONOSITELJI SVITANJA:

»Mnogi od vas žele dostići višlje nivoe realnosti i ostati tamo, zaboravljajući da je vaš zadatak ovdje, na Zemlji. Vi morate naučiti da ostanete uzemljeni. Potreba, da ostanete uzemljeni, je nešto sto mnogi od vas ne razumiju.

Vi čete ubrzo otkriti da ako se pomjerite u više i više vibracije i ako nemate stvari koje će vas prizemljiti i spojiti svjetove u jedno, vi možete imati teškoće sa nervnim sistemom. Kad se frekvencija promjeni i više svjetla dođe u tijelo, tipično »ljudsko vozilo« počinje da prima mnogo više informacija.

Ako niste uzemljeni vi nećete biti u stanju da prihvatite, integrirate i koristite informacije. To može jednostavno prepuniti vaš sistem i vi nećete biti u stanju da to što primate prevedete i da ostanete mirni.

Dobar način da se prizemljite ja da odete napolje i da sjedite na zemlji. Idite i sjedite u prirodi. Stojite i sjedite pored drveta neko vrijeme. Sjedite na suncu i čitajte knjigu dok vas sunce obasjava ili idite na plivanje ili stavite vaše noge u vodu. Ovo su elementi. Ovo su elementi stvaraju zemlju tako da ih možete osjećati.«

hrabrost-je-vazna
Uvijek je važno biti hrabar
koristi-tusiranja-hladnom-vodom
Koristi tuširanja hladnom vodom
spisateljska-blokada
Kako se riješiti spisateljske blokade?
fuzbal-jedanajstmerac
Zašto nogometaši promaše jedanaesterce?

Besplatni e-mjesečnik KORACI DO USPJEHA

Naručitelji na e-mjesečnik dobiju za DAR pet besplatnih e-knjiga.

Hvala! Uspješno ste se prijavili na Besplatni e-mjesečnik KORACI DO USPJEHA. Vašu prijavu trebate potvrditi s klikom na poveznicu u e-mailu, kojeg smo vam poslali.

Greška. Molimo, pokušajte još jednom.

Pin It on Pinterest