Međuosobni odnosi

Volim te

Spomenuta priča je pristigla prije par dana na moj e–naslov. Priča stvarno dodirne srce, zato ju želim podijeliti s vama. Na kraju, kad se priča završi, dodajem i nekoliko svojih misli.

Nekada je živio mladić, koji je bio najbolji sportaš, najbolji učenik, ali nikada nije saznao, da li je i najbolji sin, prijatelj ili najbolji dečko. Jednog dana, kad je bio u teškoj depresiji, odlučio je umrijeti.

Na putu u raj sreo je anđela i on ga upita: »Zašto si to učinio, ako si znao, da te svi vole?« I on je odgovorio: »Ponekad jedna jedina riječ utjehe vrijedi više nego sve drugo. U ovo vrijeme nikada nisam čuo ‘Ponosan sam na tebe’, ‘Hvala, što si moj prijatelj’. Niti jedan jedini ‘Volim te’ od osobe, koju sam najviše volio.«

Anđeo se zamisli i mladić kaže: »i znaš li, što najviše boli?« Anđeo ga tužno upita: »Što?« I on odgovori: »Da još uvijek čekam, da to jednoga dana čujem. Jedan ‘Volim te’.«

Zatim ga anđeo zagrlio mladića i rekao mu, neka ne brine jer se približio jedinoj osobi, koja mu je uvijek govorila na uho, da ga voli, samo što on to nikada nije čuo. Zato neka ga primi otvorenim rukama.

I nauk priče?

Vrlo je važno, da ljudima, koje volimo, kažemo, koliko su važni za nas, da ih cijenimo, ljubimo, poštujemo, da nam puno znače. Ponekad želimo čuti samo jedan ‘Volim te’ od osobe, koja nam puno znači i ta rečenica može ispuniti naše srce, tijelo i dušu energijom ljubavi, radosti i sreće.

Svi nosimo u srcu ljubav, a svejedno svi jako volimo čuti ‘Volim te’ od ljudi oko sebe. Nikada ne znamo, koliko dana, mjeseci ili godina nam je još ostalo, zato već danas recimo ljudima: „Volim te“. Davanje, bilo kakvo, usrećuje i nadahnjuje.

P.S. Osobi, koja upravo čita ovaj zapis na blogu, poručujem: »Volim te«. Zagrljaj i 🙂

hrabrost-je-vazna
Uvijek je važno biti hrabar
koristi-tusiranja-hladnom-vodom
Koristi tuširanja hladnom vodom
spisateljska-blokada
Kako se riješiti spisateljske blokade?
fuzbal-jedanajstmerac
Zašto nogometaši promaše jedanaesterce?

Besplatni e-mjesečnik KORACI DO USPJEHA

Naručitelji na e-mjesečnik dobiju za DAR pet besplatnih e-knjiga.

Hvala! Uspješno ste se prijavili na Besplatni e-mjesečnik KORACI DO USPJEHA. Vašu prijavu trebate potvrditi s klikom na poveznicu u e-mailu, kojeg smo vam poslali.

Greška. Molimo, pokušajte još jednom.

Pin It on Pinterest