Međuosobni odnosi

Zagrljaj i osmijeh

ZAGRLJAJ i OSMIJEH pomažu našem imunitetnom sustavu, čuvaju zdravlje, liječe depresiju, umanjuju stres, pomažu kod nesanice. Još je važnije to, da nas jačaju i pomlađuju, nemaju neprijatnih sporednih učinaka i nisu ništa drugo nego čarobni lijek.

Ali dobrim značajkama još nije kraj … ZAGRLJAJ i OSMIJEH su potpuno prirodni – prirodno slatki i organski, bez pesticida, bez konzervansa, bez umjetnih dodataka i 100 % zdravlju korisni.

Stvarno su potpuni – nemaju pokretljivih dijelova, nisu im potrebne baterije, nije ih potrebno provjeravati, troše malo energije i puno je daju, ne goje, otporni su na inflaciju, nije im potrebno plaćati mjesečni najam, bez poreza su na dodanu vrijednost, ne zagađuju okolinu i naravno – možemo ih vratiti.

Zato se zabavljajmo, smijmo se i grlimo svaki dan. Da bi preživjeli, treba na četiri zagrljaja dnevno, osam da bi živjeli normalno i dvanaest, ako želimo rasti. Zato grlimo se bilogdje i bilo kada – čuda će stići sama od sebe.

 

hrabrost-je-vazna
Uvijek je važno biti hrabar
koristi-tusiranja-hladnom-vodom
Koristi tuširanja hladnom vodom
spisateljska-blokada
Kako se riješiti spisateljske blokade?
fuzbal-jedanajstmerac
Zašto nogometaši promaše jedanaesterce?

Besplatni e-mjesečnik KORACI DO USPJEHA

Naručitelji na e-mjesečnik dobiju za DAR pet besplatnih e-knjiga.

Hvala! Uspješno ste se prijavili na Besplatni e-mjesečnik KORACI DO USPJEHA. Vašu prijavu trebate potvrditi s klikom na poveznicu u e-mailu, kojeg smo vam poslali.

Greška. Molimo, pokušajte još jednom.

Pin It on Pinterest